KVALITET I SIGURNOST

Naša misija je da vam ponudimo

najbolje aranžmane po najpovoljnijim cenama!

Regionalni Turistički Centar
Sa Vama je od 1994. godine. Nastao je kao proizvod velikih ciljeva i stremljenja u svim oblastima turizma. Danas je zauzeo svoje posebno mesto u turističkom establišmentu, ali sa posebnim osvrtom na Timočku Krajinu, kao svom prirodnom okruženju. U tom smislu trudi se da stanovnicima ove regije pruža najkvalitetnije usluge na najraznoraznijim destinacijama Grčke, Crnogorske, Bugarske, Turske, Hrvatske, Italijanske, Španske, Egipatske, Tunižanske… obale,

Obilazci najpoznatijih evropskih gradova, ali i odmor na Kubi, u Dubaiu, na Hawaiima i ostalim najegzotičnijim svetskim destinacijama. Naš cilj je i dovođenje turista na naše podneblje, i, s tim u vidu, pružanje podrške lokalnom stanovništvu za angažovanjem u lokal-etno turizmu.

Od februara 2008. god. smo eksluzivni zastupnik najvećih kompanija za krstarenje izuzetno luksuznim brodovima: putovanja Mediteranom, Atlantikom i svim ostalim morima i okeanima: MSC Krstarenja, Royal Carrebean, Celebrity Cruises, Louis Cruise Lines, Azamara Cruises…

Takodje se bavimo organizacijom:

MSC Krstarenja splendida pogled
  • Grupnih i individualnih putovanja u zemlji i inostranstvu

  • Luksuznih krstarenja na brodovima najpoznatijih svetskih kompanija
  • Putovanja za sindikate i kolektive
  • Prodajom avio karata ka svim svetskim destinacijama
  • Rezervacijom hotela u svim delovima sveta
  • letovanja i zimovanja

UPOZNAJTE NAS

Regionalni Turistički Centar  je nosilac članstva u Nacionalnoj asocijaciji turističkih agencija Srbije YUTA, i nosilac je licence turoperatora (organizatora turističkih putovanja) broj OTP 63/2014 od 07.09.2014.

Srđan Čeliković
Srđan ČelikovićDirektor turističke agencije BAFER
Član je Upravnog odbora za dečiji, omladinski i sindikalni turizam Chaptera za Istočnu Srbiju pri YUTA.
Goran Čeliković
Goran ČelikovićDirektor Regionalnog Turistickog Centra
Član je Upravnog odbora za avio-saobraćaj pri YUTA.

Član Smo YUTA Udruženja

22 Godine Iskustva u Turizmu

Sarađujemo Samo sa Najboljima

Garancija Putovanja do 300 000 €

Proglašenje Šampiona turizma 2016. i dodela Zlatne Amfore 12. decembra u Beogradu

Beogradski hotel „Palas“  je bio 12. decembra 2016. domaćin tradicionalne akcije, koju već 21 godinu organizuje revija YU TRAVEL, proglašavajući najbolje u turističkom delovanju u Srbiji, kojima dodeljuje plakete i statue „Zlatna Amfora“.

„Amfore“ dobijaju i ambasade stranih zemalja za saradnju sa turističkom privredom Srbije i jačanju trgovinskih i kulturnih veza sa našom zemljom. Tom prilikom, priznanje su primili ambasadorka Indije Narinder Čauhan, ambasadorka Izraela Alona Fišer-Kam i ambasadorka Kube Adela Marja Ruiz Garsija.

„Amfora“ je dodeljena i Slobodanu Mićiću – suvlasniku „Kon Tiki Travela“, Ugostiteljsko-turističkoj školi i firmi BEL MEDIC.

Priznanje „Šampion turizma 2016“ je primila i naša Agencija Bafer – regionalni turistički centar iz Kladova.

NAŠI PARTNERI

Radimo samo sa najboljima. Ponosni smo na naše partnere, koji rade sa nama kako bi smo vam pružili najkvalitetnije iz sveta turizma!

NAŠE OBEĆANJE

Ni jedan zahtev nije preveliki ili mali za naš tim. Ako vama znači, znači i nama.
Hajde da zajedno kreiramo vaš savršen odmor!

Regionalni Turistički CentarTuristička agencija BAFER članica je Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije YUTA, gde je Regionalni Turistički Centar nosilac tog članstva, i nosilac je licence turoperatora (organizatora turističkih putovanja) broj OTP 63/2014 od 07.09.2014.

Kontaktirajte nas
Regionalni Turistički CentarU svakednovnoj ponudi  agencije možete naći najraznovrsnije turističke ponude svih turističkih agencija Srbije, sa kojima imamo ugovore o prodaji turističkih aranžmana po potpuno istim cenama, bez provizije, kao da ste taj aranžman uplatili u njihovim poslovnicama. Tako mi danas sebe smatramo i jesmo uplatno mesto turističkih agencija:ARGUS TOURS, KON TIKI TRAVEL, KOMPAS KRAGUJEVAC, KOMPAS NOVI SAD, KOMPAS BEOGRAD, UNIS TOURS, FOLLOW ME, EPSTURS, EUROTURS NIŠ, ATLANTIC TRAVEL & SERVICE, ODEON, OKTOPOD, PERLA, MONDORAMA, SABRA, BELVI, FILIP TRAVEL, WAYOUT, 1A TRAVEL, BIG BLUE, UNITED TRAVEL INTERNATIONAL, TRAVEL EXPERT, AQUA TRAVEL, NITRAVEL, ETA TOURS, S.A.B. INTERNATIONAL, PLUS TOURS, SPIRIT TRAVEL, TRAVELLAND, OMNITURS, FIBULA AIR TRAVEL, ASTRA TRAVEL, RAPSODY TRAVEL, MATICO, TOP TOURS, UNI-TURS…, a pokušaćemo i da Vam pomognemo da na put krenete sa Vaše adrese.

Napravi Rezervaciju

Regionalni Turistički CentarTrudimo se da najkvalitetnije uslužimo sve kategorije stanovništva, od statusnih, po obrazovanju ili starosnom dobu – naši direktni klijenti su od budućih maturanata koji žele da srednje obrazovanje završe u školi u inostranstvu, preko porodica koje žele da odmor provedu na obali mora ili okeana, do naših najstarijih građana koji žele da se nadišu zdravog planinskog ili banjskog vazduha. Ali tu su i naši najmlađi koji uvek žele da vide i dožive nešto novo i uzbudljivo, bili to Diznilend, letovanje i zimovanje sa drugarima i drugaricama, uz strogo najvišu organizaciju, ili neku kulturno-istorijsku baštinu naše zemlje koju na ekskurziji obilaze sa celim svojim odeljenjem. Naravno, našem bogatom iskustvu doprineli su i studenti koji su svoje letnje raspuste proveli radno i obrazovno u Americi, Engleskoj, Malti i Australiji, kao i vredni ljudi koji žele da svoje znanje nekog od mnogobrojnih zanata ovekovečezvaničnom diplomom.